Werken aan je toekomst

Het verhaal is bekend. LOV Calypso wil een vereniging zijn voor alle duikers en het maakt voor ons niet uit van welke duikorganisatie jij je duikbrevet hebt.

Rond 1 oktober willen we aanvangen met de start van de opleiding tot Divemaster. De Divemaster certificering is een belangrijke mijlpaal in je duikcarrière die je de expertise geeft om gecertificeerde duikers te leiden, instructeurs te assisteren en de veiligheid tijdens duikopleidingen met de grootst mogelijke zorg te garanderen. De SDI Divemaster cursus is ontworpen voor gevorderde duikers die willen doorgroeien naar een verantwoordelijke duikrol of zelfs de ambitie hebben om instructeur worden. Je zou als SDI divemaster zelfs als professional in het buitenland kunnen werken als dat ooit op je pad komt. [lees meer]

Rond dezelfde periode zullen we bij LOV Calypso ook de opleiding tot Open Water Scuba Diver Instructor (OWSDI) kunnen aanbieden. De cursus is ontworpen om de huidige Divemasters of Assistant instructeurs de kennis mee te geven om effectief te functioneren als Open Water Scuba Diver Instructor. Het SDI programma is verdeeld in twee secties. Een groot deel voor “Instructor Development” (IDC) en gevolgd door “Instructor Evaluation” (IEC). Ook kunnen we dan een cross-over aanbieden voor instructeurs van andere duikorganisaties naar SDI.
En…..wist je dat het brevet van SDI Open Water Scuba Diver Instructor ook interessant kan zijn voor leden van NOB verenigingen, omdat je bij de NOB dan gratis een cross-over kan maken naar NOB Instructeur.


Kortom ….. LOV Calypso werkt aan zijn toekomst.
Heb je interesse en wil je meer weten over deze twee opleidingen…… neem dan contact op met Albert van der Plas en/of Olivier van der Post.