We mogen weer: 19 mei!!!

Eindelijk mogen de binnenbaden ook open! Vanaf woensdag 19 mei kunnen we dus eindelijk weer trainen. Uiteraard met 1,5 m beperkingen, verplichte aanmelding vooraf en een maximum aantal van 30 volwassenen in het zwembad.

Iedereen kan hier van alles van vinden, maar als we willen trainen (en dat willen we heeeeeel graag), dan moeten we ons hier als club aan houden (bij overtredingen kan een club 4000 euro boete krijgen).

Het verzoek is dan ook dringend je aan onderstaande regels te houden, zodat wij, bestuur, geen politie agent hoeven te spelen (daar beleven wij echt geen plezier aan).

Hieronder nog een keer de regels:

AANMELDEN:
Aanmelden is verplicht. Dit kan iedere week vanaf maandag bij Anne (sms of whatsapp hiervoor naar: 06-83567189)
En vol= helaas vol… (vulmeesters, meld je voor de zekerheid ook even aan). De maximaal 30 personen zijn als volgt verdeeld:
20.30-20.55 uur: 27 zwemmers, 2 vulmeesters, 1 trainer
– 21.00-22.00 uur: 13 duikers, 13 OWHers, 2 vulmeesters en 2 personen in het ondiepe instructie bad of banen zwemmen.

STARTTIJDEN:

  • We kunnen niet eerder dan 20.30 uur het zwembad in (badkleding reeds aan, want ook de kleedkamers zijn alleen beschikbaar NA de training.
  • Conditie training stopt stipt om 20.55. Diegene die niet duiken of hockeyen wordt vriendelijk verzocht zich zo snel mogelijk naar de kleedruimtes te begeven zodat er tijdens de onderwaterhockey en duik-training plek is voor anderen.
  • Buitenom flessen vullen vanaf 20.30
  • Duikers bouwen hun set buiten op. Pas vanaf 21.00 komen zij naar binnen.

We begrijpen dat het nogal wat regels zijn, maar beter iets meer regels, dan helemaal geen gebruik meer kunnen maken van het zwembad. We hopen dat iedereen hier begrip voor heeft en gaan ervan uit dat iedereen zich hieraan zal houden. Alvast heel hartelijk bedankt voor jullie medewerking en we zien er enorm naar uit om jullie weer te zien.

Jullie bestuur,
Minke, Vincent, Anne en Michel