Vullen voor de zomerstop duiken

De komende weken wordt er niet op woensdag, maar op dinsdag gevuld. De vulmeester staat voor je klaar tussen 18:00 en 18.45 uur. Kom bij voorkeur vroeg, want om 1900 uur gaat het zwembad dicht en stopt het vullen. We vragen je wel om je van te voren aan te melden via SPOND (het systeem dat we tijdens corona voor het aanmeld voor de training gebruikten). Op die manier weet de vulmeester of er animo is. Dit om te voorkomen dat de vulmeester voor niets naar het zwembad komt of tot 19.00 uur zit te wachten terwijl er niemand meer komt.

Mocht je nou echt niet kunnen vullen, kun je in hoge uitzondering Eric v/d Craats bellen. Mogelijk kun je hem dan even ophalen thuis om op een ander tijdstip (de openingsuren van het zwembad) te vullen.
Hij is te bereiken van 10.00 tot 15.00 uur op +31 6253 258 840

Uiteraard is het ook leuk om je voor de zomerstopduik aan te melden, zodat je ziet wie er allemaal nog meer gaan. Je kunt in SPOND ook een verzoekje doen voor een buddy of bijvoorbeeld of je van iemand een duiklamp kunt lenen omdat die van jou net kapot gegaan is.

Voor diegene die niet (meer) weten hoe SPOND werkt, staat hieronder een korte tutorial.

Hoe SPOND te gebruiken

  • Download spond en meld je aan met het email adres dat Calypso van je heeft.
  • Je kunt je 1 dag van te voren aanmelden voor het vullen en 8 dagen voor de zomerstopduik.
  • Je kunt je uiteraard ook weer afmelden.
  • Mocht het niet lukken, stuur dan een appje naar onze secretaris Anne, zij kan je toevoegen in de spond groep.