Swim-In Leiden 2018

Op 29 juni vind dit jaar weer de Swim-in plaats in Leidse grachten. Het is een prestatie-/wedstrijdtocht voor verschillende leeftijds- en prestatiegroepen. De start en finish is voor de sterrenwacht in Leiden.

De schoonmaak-score van 2016

Traditioneel is er altijd een aantal duikers van onze vereniging in het water aanwezig voor de ondersteuning en veiligheid. En ook dit jaar kunnen we alle hulp gebruiken!

Op 29 juni van ca. 14:00 tot 16:00 uur gaan we op een aantal punten in de grachten duiken ter controle op en opruimen van fietsen, scherpe voorwerpen e.d. Hiervoor zoeken we minimaal 2 duikers met 2-ster of hoger.

Diezelfde avond van 17:00 tot ongeveer 21:30 liggen we langs de route in het water om de zwemmers te helpen als nodig. Hiervoor moeten er steeds 3 duikers in het water liggen en zoeken we zoveel mogelijk duikers zodat we tussentijds kunnen aflossen.

Wil je bij dit evenement assisteren geef je dan bij mij (Eric) op met vermelding van je beschikbare tijd. Ik ga dan zo snel mogelijk een indeling maken en hou jullie op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.

Eric