Onderwaterbiologie kennisdag

Stichting Anemoon dag 2018

Wil je meer weten over de vissen en kleurige zeenaaktslakken die je tegen kunt komen in Zeeland? Of wil je juist de sponzen, mosdiertjes of krabben beter leren kennen? Meld je nu aan en kom naar de ANEMOON dag op 17 maart!

Op zaterdag 17 maart 2018 organiseren wij de landelijke Stichting ANEMOON dag in Tiel. Dit is dé dag voor alle natuurliefhebbers die duikend waarnemingen doen, strand-aanspoelsel tellen of weekdieren inventariseren.

Het is voor iedereen die al waarnemer is bij Stichting ANEMOON of graag waarnemingen wil gaan doen en meer wil leren over de flora en fauna van Nederland. Deze dag is vol lezingen en workshops over genoemde onderwerpen. Ook zoetwater, het Caribisch gebied, strandvondsten, fotografie en exoten komen uitgebreid aan bod.

Over ANEMOON

Stichting ANEMOON is een organisatie die, met behulp van vrijwilligers en wetenschappers, het onderwaterleven in Nederland inventariseert.

Stichting Anemoon dag 2018

Welke soorten komen er voor in Nederland? Komen er nieuwe soorten bij of zien we soorten juist minder vaak? Op welke duikstek zien we welke soort? En in welk seizoen? Dat zijn enkele vragen die Stichting ANEMOON probeert te beantwoorden.

Aanmelden kan via: http://www.anemoon.org/anemoon-dag