Specialisatie Onderwaterbiologie

Met de specialisatie Onderwaterbiologie leer je beter kijken naar de onderwaterwereld, waardoor je je duik veel intenser beleeft. Meedoen? Laat het ons weten!

omslag-digitale-ow-biologie-kleinNiet elk garnaaltje is hetzelfde. En als je weet wat dat ene naaktslakje eet, kun je hem de volgende keer makkelijker opsporen. Na de cursus Onderwaterbiologie kijk je anders, en zie je gegarandeerd meer. Haal ook het maximale uit je duik!

Eric en Bert inventariseren wie belangstelling heeft om mee te doen. Het is een NOB-specialisatie, en je maakt gebruik van het bijbehorende boek. Afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen kijken we waar de cursus gegeven gaat worden en wanneer. In principe gaat het om 2 theorieavonden of -middagen en een praktijkduik. De prijs voor de cursus inclusief boek en brevetkaart is Euro 50,00 per persoon. In de cursus zal de tekst uit het boek behandeld worden en wordt er daarnaast achtergrondinformatie gegeven die interessant is voor het duiken in Nederland. Op de cursusdagen zal een hoeveelheid Nederlandstalige literatuur aanwezig zijn waarin veel opgezocht kan worden. Meer informatie over de specialisatie Onderwaterbiologie vind je op onze website.

Interesse? Meld dat via het contactformulier en Eric zal je op de hoogte houden.