Pinksterkamp 2017: programma en inschrijven

Pinksterkamp, brunch in de circustente
Pinksterkamp, brunch in de circustent

Over twee maanden is het weer zover; Pinksteren! Vrijdag 2 juni tot en met Maandag 5 juni is het Pinksterkamp. Pinksteren valt dit jaar relatief laat, dus de kans op warm weer en warm water is groot. Ideaal voor de natpakduikers en – vooral – voor onze grote groep jeugd.

Pinksterkamp BBQ

Pinksterkamp

Het Pinksterkamp is een “familie kamp”. Het is expliciet ook voor niet-duikende familie en hun kinderen. Dit jaar gaan we extra aandacht geven aan de niet-duikers. Je mag ook niet-duikende of duikende vrienden (niet-lid) meenemen. Als ze maar gezellig zijn!

Het Pinksterkamp wordt georganiseerd op camping “ de kreekoever” in Ouwekerk. We huren hier een groot veld waar we een grote circus tent neerzetten en waar je omheen je tent(je) of caravan neer kan zetten. Op dit veld is zeer beperkt electra. Ernaast is een echt kampeerveld met elektra (voor de kamper en caravans). Als het regent is de circustent groot genoeg om iedereen
droog te houden.

Verslagen van vorige jaren:
https://www.lovcalypso.nl/pinksterkamp-2016-de-plaatjes-en-een-video/
https://www.lovcalypso.nl/pinksterkampduiken-ondanks-alles/

Ambitieus Duikschema en Programma

Duiken vanaf MS Theo
Duiken vanaf MS Theo

Dit jaar hebben we een heel ambitieus duikschema neergezet omdat het getijde gunstig is en de dagen lang. De ervaren doorduiker kan 10! duiken maken. De 1 ster/jeugd (in opleiding) kunnen er 6 maken (in een normaal jaar kom je niet verder dan 4 of 5). De andere activiteiten zijn om het duikschema heen gepland. De traditionele brunch is hierdoor een traditioneel ontbijt geworden en de BBQ een late lunch BBQ. Zaterdag- en Zondagavond staan natuurlijk de foto/film presentatie op het programma (met worstenbroodjes!!) en de quiz.

Wat is er dit jaar zoal te doen op het kamp:

 • Er is een “vrijdagavondeten”
 • Een gezamenlijk ontbijt op zondag
 • Een Dutch BBQ op zaterdagavond
 • Een BBQ van Piet op zondagmiddag (ook Vega)
 • Een Foto Video Presentatie op zaterdag of zondag
 • Biologie Workshops op vrijdag, zaterdag en zondag
 • Een Quiz op zondag
 • Een kampvuur op zondag
 • 1* junior gaan upgraden naar 1*
 • ArielDuik
 • er worden mogelijk 2* opleidingsduiken gepland
 • een tweedehandsbeurs waar iedereen kan aanbieden/kopen
 • Elke avond na de duik: worstenbroodjes!

Vacatures

Uitgangspunt is dit jaar dat iedereen iets doet in plaats van één iemand alles. Schrijf je in voor één of meerdere vacatures, zie de Vacatures Bijlage Pinksterkamp voor alle functies en taken. Op basis van de inschrijvingen wordt de uiteindelijke zo eerlijk mogelijke indeling gemaakt.  Je krijgt zo snel mogelijk van te voren te horen welke taak jouw is toebedeeld zodat je helemaal los kan gaan op de voorbereiding.

Inschrijving

Reserveer het weekend van 2 tot en 5 juni alvast in de agenda, en meld hieronder jezelf en familieleden voor elke activiteit aan (vul het aantal personen per activiteit in):

Ik geef me op voor de volgende functies:

Ik wil graag de duik(en) leiden op:

Ik wil de 1* jeugd en 1* begeleiden op:* indien er nog plaats is op volgorde van inschrijving
**indien er nog plaats is, duikers gaan voor

Je krijgt een email met de bevestiging en bedrag dat je dient over te maken. Het bedrag dien je over te maken voor het Pinsterkamp begint. Schrijf je zo snel mogelijk in (10 mei) zodat we de taken kunnen verdelen.