Pandabere gezellig duikweekend

 

Het duikschip de Panda

Een grote groep duikers van Calypso had zich opgegeven om zich een heel weekend (7 en 8 oktober) onder de deskundige begeleiding van Albert en Vincent te begeven op het duikschip de Panda. De mogelijkheid werd geboden om, geheel naar eigen wens, in de nacht, ochtend en middag zich te laten onderdompelen in de prachtige onderwaterwereld van de Grevelingen.

De meeste duikers pakten alle kansen en vele 10, 12 en dubbel zevens werden gevuld. Elke keer legde het duikschip op een ander plekje in de Grevelingen aan, waarna de schipper een korte briefing deed en de buddy paren werden gevormd.

Elke duik werden wij getrakteerd op mooie oesterformaties bevolkt door talrijke kreeften, krabben, knuppel-, rots-, plooi en knotsslakken, steurgarnalen, gewone garnalen, heremietkreeften, steenbolken, grondels,  anjelieren, te veel om op te noemen eigenlijk.

Dat het verblijf op de Panda naast het duiken ook geen straf was en dat foto’s meer zeggen dan veel woorden tekst, maakt dit stukje voor de Calypso online compleet.

Bedankt alle duikers en Albert en Vincent voor de organisatie van dit onvergetelijke avontuur.

 

Weduweroosje
Spelletjes klaverjassen, dammen en yatzee
Zeenaald