Panda weekend oktober

Duiken met de Panda

Duiken met de PandaAlbert organiseert weer een weekend liveaboard duiken op de Oosterschelde (onder voorbehoud) en de Grevelingen met duikschip De Panda. Je slaapt samen met 20 duikmaatjes op het schip de “PANDA”, die ’s avond in de haven of op het water voor anker ligt. De avonden in onze bar zijn gezellig en willen nog wel eens uitlopen. En natuurlijk wordt er volop gedoken.

De bemanning zorgt voor drie maaltijden per dag en aan de bar zijn volop koffie, thee en andere versnaperingen verkrijgbaar. De bemanning regelt ook het vullen van de duikflessen en assisteert zo nodig bij het voorbereiden op de duik.

Het weekendprogramma ziet er op de Grevelingen meestal als volgt uit: het inschepen is op vrijdagavond om 20 uur. Daarna varen we uit voor de nachtduik. Na de duik kletsen we wat na in de bar, en blijven we op die plek liggen voor de ochtend duik. Zaterdag na de lunch duiken we op een andere plek en voor de nachtduik weer een volgende plek. Zondag maken we nog twee duiken en rond 17 uur zijn we terug in de haven.

Omdat we duiken op plaatsen die vanaf de kant soms moeilijk bereikbaar zijn kom je op mooiere duikstekken. Doordat wij voor de logistiek zorgen heb je een relaxte voorbereiding van je duik, geen logistiek ongemak en geen geklim over dijken. Het enige wat jij hoeft te doen is van boord springen en genieten.

Kosten € 156,–
inbegrepen2 overnachtingen aan boord, Alle maaltijden, Onbeperkt dag & nacht duiken, Havengelden, Toeristen belasting. Niet inbegrepen: Drankjes aan de bar, persluchtvullingen en reis- en/of annuleringsverzekering.

Ben jij in 2015 ook van de partij ?!

Er zijn nu nog slechts 4 plaatsen beschikbaar.
Meld je nu aan bij Albert en vraag naar de voorwaarden als je die nog niet hebt.
Als je andere vragen hebt…. laat het weten.

Een vraag zou bijvoorbeeld kunnen zijn…

  • Hoe laat je een scheepshond (Leffe) uit, tijdens een druk weekend op het water?! Nou, zó dus!!
  • Met welke gerecht kun je piccalilly combineren. Hutspot!