Ontmoeting met Neptunus

Deze dag stond in het teken van onze eerste (opleidings)buitenduik. Hartstikke spannend maar ik had er ook heel erg naar uitgekeken. Het was een frisse aprildag (watertemp. 11 graden) maar de sfeer was heerlijk warm. lk heb het geen moment koud gehad.

Het was gezellig druk en we werden verwend met een lekkere uitgebreide lunch. Na de buddyvorming en de briefing mochten we eindelijk het water. Albert (instructeur) nam alle tijd en rust om mij te coachen, waardoor ik me geen moment angstig heb gevoeld. Het was een prachtige ervaring. 

Bij de eerste duik was het zicht vrij slecht maar bij de tweede duik, (veel rustiger) heb ik toch nog een snoekbaars en een baars getroffen. Als hoogtepunt van deze dag, kwam koning Neptunus ons welkom heten met een verrassing. lk voel mij heerlijk thuis bij deze vereniging en ik kijk uit naar meer van dit soort gezellige dagen.

Groetjes, Bianca