NOB behoefte inventarisatie

Afgelopen zaterdag was er weer een ALV van de NOB, hier werd de nieuwe koers besproken. Hoewel de duiksport floreert, gaat het niet zo goed met de financiele kant van de NOB. Zij hebben hiervoor een nieuw meerjarenplan opgesteld met de NOB meer toekomstbestendig te maken.

Hoewel dit plan inmiddels is opgesteld, staan zij toch nog steeds open voor feedback van leden. De NOB heeft hiervoor korte enquête ontwikkeld:

Introductie

De NOB probeert de behoeften van duikers te achterhalen zodat we daar beter op kunnen inspelen. We willen het duiken namelijk zo plezierig en veilig mogelijk faciliteren voor álle duikers in Nederland.

Daarnaast zijn wij de belangenbehartiger van duikers in Nederland en praten we mee op landelijk niveau met verschillende partijen om jouw openbare duikplas open en veilig te houden. Wil je weten wat we precies doen? Neem een kijkje op onze website: https://onderwatersport.org/.

De resultaten worden achteraf gedeeld met de betreffende verenigingen.

Deze vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten, alvast bedankt voor jullie tijd! Samen kunnen we de duiksport hierdoor nóg mooier maken!

Team NOB

https://survey.enalyzer.com/survey?sessionid=f15aa3ea-c7c0-4417-8075-b7c181d8e619