Nieuwe leden (werven & houden)

De aanwas van nieuwe leden gaat goed en de 1sters opleidingen zitten al redelijk vol. En er is ook weer interesse voor een scubadoe (kinder) opleiding. Uiteraard blijft nieuwe aanwas leuk en nodig, dus mocht je nog mensen kennen die willen leren duiken, breng ze in contact met ons. 

Nog beter: mocht je mensen kennen die al kunnen duiken, maar op zoek zijn naar een club, een refresher of een vervolgopleiding willen doen: deze zijn ook meer dan welkom bij ons. Jullie, Calypsianen, kunnen als beste ons als club ‘verkopen’… Dus “spread the word”. 

We willen voor de nieuwe leden gaan werken met een soort ‘buddy’ systeem om zo de drempel om in je eentje met een groep duikers mee te gaan, te verlagen. Mocht jij een keertje met een ‘nieuwe duiker’ willen duiken (op een clubduik of op eigen gelegenheid), geeft dat dan door aan Michel (Koeslag) en hij zal je aan iemand koppelen.

Om het nog makkelijker te maken voor nieuwe duikers om deel te nemen, kunnen zij, indien nodig ‘gratis’ gebruik maken van het clubmateriaal (dit wordt via een instructeur en de materiaal meester geregeld). Uiteraard gaan we er wel dat leden uiteindelijk hun eigen spullen zullen aanschaffen.