Neptunusduik 23 April

Op zondag 23 April is het weer zover, de officiële opening van het duikseizoen van LOV Calypso. Traditiegetrouw organiseren we dan onze Neptunusduik.

Onze 1* in opleiding zullen dan officieel tot het gilde der duikers worden toegelaten en ook vormt dit de aftrap voor onze 2* opleiding. Maar uiteraard zullen in grote getale  Calypsianen te water gaan om dit heugelijk feit en de opening van het duikseizoen te vieren.

natje en droogje
Uiteraard is Neptunus ook van de partij om dit alles samen met ons te vieren, om te zorgen dat iedereen van alle gemakken is voorzien brengt Sjaak de vrachtwagen mee, zodat we lekker droog en uit de wind kunnen omkleden. Uiteraard wordt er een natje en droogje georganiseerd voor na de eerste clubduik van het seizoen.

laat weten of je erbij bent
We hopen jullie allemaal op 23 april om 9:30 te zien bij Slag Baardmannetje bij het Oostvoornse meer. In verband met de inkopen zou het fijn zijn als je te laten weten of je erbij bent, dit kan door je op te geven via het formulier op de website, een mailtje te sturen naar vincent_vanden_hoogenband(at)hotmail.com of door te geven aan Vincent op woensdag in het zwembad. Uiteraard zijn alle familieleden ook welkom.

werkzaamheden
Let op! Er zijn werkzaamheden aan de afslag Oostvoorne, hierdoor kan het zijn dat je de 23ste 1 afslag verder moet nemen, ga na deze afslag bij de stoplichten links en dan de tweede links. Je komt nu op de parallelweg aan de A15 en slagbaardmannetje kom je dan van zelf tegen.
Ook handig om te weten is dat de mensen van Duikcentrum Oostvoorne 23 april op vakantie zijn, hierdoor kan er dus bij slag Stormvogel niet gevuld worden. Zorg dat je voldoende flessen bij je hebt als je een tweede duik wilt maken.

We hopen jullie allemaal te zien op 23 April!