Neptunusduik 2018

Een stuk later dan voorgaande edities organiseren we op zondag 3 juni weer onze Neptunusduik; de officiële opening van het duikseizoen binnen LOV Calypso. Normaliter houden we de Neptunusduik eind april, maar vanwege het toen nog koude water, vonden we het wat te sadistisch om onze 1* in opleiding hun eerste buitenduik in april te laten maken.

Naast dat de 1* in opleiding tijdens deze dag traditioneel tot het gilde der duikers worden toegelaten en komt ook onze jeugd in actie die bezig zijn met hun 2* opleiding. Uiteraard hopen we grote getale  Calypsianen te mogen begroeten die onze opening van het duikseizoen met een duikje (of twee) mee komen vieren.

Natje en droogje
Zoals mag worden verwacht, komt Neptunus ons vereren met zijn bezoek en wordt er een uitgebreide lunch gereserveerd, Maar we starten natuurlijk met koffie en cake.

Laat weten of je erbij bent
We hopen jullie allemaal op 3 juni om 9:30 te zien bij de Toolenburgerplas. In het kader van boodschappen, is het handig als je je deelname via onderstaand formulier aan ons laat weten