Mee naar de “Ultimate Diving Experience” ??

Klaas en ik (Sandra), beiden beginnend duiker, zijn in een indoor duikcentrum geweest. Vooral Klaas was hier helemaal in zijn element. Kijk maar eens naar zijn walking on the ceiling 😉 in het filmpje. Het is net of je in een aquarium zwemt.

Misschien vinden meer duikers het leuk om af te reizen naar Beringen om een duikje te maken in het heldere tropische water met meer dan 25 tropische vissen. De toegangsprijs bedraagt 37 euro per persoon, exclusief eventuele huur van duikmaterialen.

Je kunt er natuurlijk zelf naar toe reizen. Helemaal leuk is het om met mede Calypso leden te gaan (en bij veel inschrijvingen het hele duikcentrum voor de vereniging te hebben).

TODI is vooral leuk voor de jeugdduikers. Eens wat anders dan de 20 m2 van zwembad de Zijl en toch nog zeer veilig.

Voor meer informatie en aangeven van belangstelling (geen verplichtingen) mail naar mij (Sandra Huisman) in formulier hier beneden. De datum is vastgesteld op zondag 5 maart.

“TODI is het eerste indoor snorkel- en duikcentrum in Europa waar bezoekers in optimale en veilige omstandigheden kunnen genieten van de wondere onderwaterwereld, tussen kleurrijke tropische zoetwatervissen en levensechte decorelementen.
Een gigantisch duikbassin van 10 meter diep en 36 meter doorsnee, met meer dan 6.200.000 liter water en een temperatuur van 23°”