Lustrum Pinksterkamp

Zoals jullie inmiddels allemaal weten, bestaat LOV Calypso dit jaar 60 jaar! Een jubileumjaar waar we trots op mogen zijn. Naast alle activiteiten die we door het jaar heen hebben gepland, pakken we natuurlijk ook weer uit met het Pinksterkamp! 

En daarom mogen we jullie uitnodigen voor een gezellig weekend vol duiken, leuke activiteiten, een BBQ, brunch, en drankjes. In de planning staan een schemerduik, 2 bootduiken en 3 kantduiken geschikt voor alle niveau’s. De perfecte gelegenheid om duikervaring op te doen en andere leden en duikers van de vereniging te leren kennen. Voor de onderwaterhockeyers zijn we nog druk bezig om een leuk programma op poten te zetten! Familie of duikvrienden zijn uiteraard ook van harte welkom!

Wat kan je verwachten?
Op het terrein staat een grote tent met een bar en koelkasten, er zijn tafels en banken aanwezig en we hebben in totaal 15 kampeerplekken voor caravans en grote tenten tot onze beschikking, waar we kleine tentjes tussen mogen zetten.
Voor een aantal maaltijden kan je je opgeven (zie aanmeldingsformulier) en voor overige zaken dien je zelf te zorgen. 
Daarnaast gaan we natuurlijk heel veel duiken. In totaal staan er 6 duiken gepland die, behalve de getijdeduik van zondag ochtend, geschikt zijn voor alle niveaus. Op zaterdagavond organiseren we een avondprogramma en op zondag staat de BBQ gepland. 

Natuurlijk help jij mee!
Uiteraard gaan wij een geweldig weekend voor jullie verzorgen, maar we kunnen jullie hulp goed gebruiken! Daarom vragen we je om aan te melden voor een taak. 
– Hotdogs verzorgen na de nachtduik op vrijdag
– Boodschappen doen voor zondag- Lunch verzorgen op zondag

Ga je mee of heb je vragen?
Meld je voor 26 april aan door het aanmeldingsformulier te sturen naar:
Martijn Verkaar-Verheij: Communicatie (apenstaartje) lovcalypso.nl 

Voorlopig programma:

Vrijdag 26 mei 
19:00  Maaltijd op de camping 
21:00  Schemer/nachtduik
24.00  Hotdogs

Zaterdag 27 mei
09:00  2 bootduiken met de Sjarina vanuit Bruinisse (maximaal 70 personen)
17:00 Terugkeer van de Sjarina
20:30 Avondprogramma

Zondag 28 mei
07.30  Vroege getijdeduik (Let op 2* vereist of opleidingsduik)
11:00  Brunch 
14:00 Middagduik
18:30  Barbecue 

Maandag 29 mei
12:00  Laatste duik