Ereleden

  • Bram de Voogd

Bram behoorde tot de eerste generatie leden van onze club en heeft tot op 80-jarige leeftijd nog actief onderwaterhockey gespeeld. Bram heeft binnen onze club veel betekend met een lange staat van dienst. Naast het vervullen van diverse functies binnen de vereniging, waaronder voorzitter, stond hij bekend als communicator die de samenhang binnen de vereniging wist te versterken en te behouden. In 2017 is Bram op 85-jarige leeftijd overleden.

  • Ruud Kramer in jonger jarenRuud Kramer

Ruud is al ontzettend lang lid van de vereniging (sinds 1970), en besloot recent, na vele jaren afwezigheid, weer gezellig actief mee te doen met Calypso. Hij was voor een lange tijd de enige persoon die brevetten kon aftekenen naar de Bond. Tevens is hij zeer lang hoofdtrainer geweest.

  • Cees Altona

Cees was met logboeknummer 134 een van de eerste NOB leden. Dankzij zijn geduldige camera verschenen er vele onderwaterfilms van zijn hand, waarvoor hij enkele malen werd onderscheiden. Het ‘project Bruinisse’ is een meerjarige studie van het gedrag van de sepia’s in de omgeving van het haventje aldaar, het was zijn laatste opzienbarende onderwaterstudie.
Zijn staat van dienst is werkelijk indrukwekkend te noemen en gelukkig vastgelegd in de archieven van LOV Calypso. Hij werd lid in 1964 lid en heeft zich jarenlang in diverse bestuursfuncties en als instructeur ingezet voor de vereniging. Op 21 januari 1977 werd hij erelid en in 2008 is Cees overleden.

  • Ernö Dobronyi

Ernö is jaren lang zeer actief binnen LOV Calypso en de NOB geweest in het bestuur en als instructeur. Ernö is onder andere bekend van zijn bijdragen aan vele cursusboeken en digitale documenten die de NOB heeft uitgegeven. Hij is hier voor op 22 maart 2013, bij LOV Calypso, gewaardeerd met het erelidmaatschap.