Lidmaatschap en Contributie

Als je meer wilt duiken in Nederland dan alleen tijdens je opleiding, als je wekelijks wilt meedoen aan de conditietraining of onderwaterhockey of als je het gewoon leuk vindt om verbonden te blijven aan LOV Calypso, kan je lid worden.

Het LOV Calypso lidmaatschap kent het voordeel dat je altijd over buddy’s beschikt, mee kan voor een duikje ergens in Nederland, je wordt uitgenodigd voor evenementen en (buitenlandse) duiktrips en duikvakanties en verder op de hoogte blijft van alle zaken rond het duiken.

Ben je al in het bezit van een duikbrevet en wil je wel graag ook duikend lid worden van LOV Calypso? Dat is geen probleem!  Het maakt ons namelijk niet uit waar en bij welke duikorganisatie (SDI, TDI, PADI, SSI, CMAS, NOB, NAUI, etc.) je je duikbrevet hebt gehaald. 

Hier beneden zie je welke vereniging lidmaatschappen er zijn en welke bedragen daarbij horen voor het jaar 2023. (Prijzen per jaar, tenzij anders aangegeven)

  • zwemlid, € 125,– (alleen zwembadbezoek en conditietraining, geen onderwaterhockey of duiken)
  • onderwatersportlid, € 155,– (alle zwembad activiteiten waaronder onderwaterhockey en duiken)
  • duikend lid, € 220,50 (gebruik van alle zwembad- en duikfaciliteiten en flessen vullen)
  • aspirant lid€ 25,– per maand (tijdelijk lidmaatschap gedurende 1*/open water duikopleiding, snorkel-cursus of kennismaking)

Wil je lid worden, neem dan contact met ons op en stuur ons een ingevuld electronisch inschrijfformulier toe.

Iedereen die in de loop van het jaar verenigingslid wordt betaald naar rato tot het einde van het jaar. Opzegging van het lidmaatschap dient voor 1 december te gebeuren.