Lid worden?

Als je meer wilt duiken in Nederland, wekelijks wilt meedoen aan de conditietraining of onderwaterhockey,  je duikkennis wilt vergroten middels duikspecialisaties en duikopleidingen of het gewoon leuk vindt om verbonden te zijn aan LOV Calypso, wordt dan lid van onze gezellige, bruisende onderwatersport vereniging.

Het LOV Calypso lidmaatschap kent ook het voordeel dat je altijd over buddy’s beschikt, je mee kan voor een duikje ergens in Nederland, je wordt uitgenodigd voor evenementen en (buitenlandse) duiktrips en duikvakanties en verder op de hoogte blijft van alle zaken rond het duiken.

Ben je al in het bezit van een duikbrevet en wil je wel graag ook duikend lid worden van LOV Calypso? Dat is geen probleem!  Het maakt ons namelijk niet uit waar en bij welke duikorganisatie (SDI, TDI, PADI, SSI, CMAS, NOB, NAUI, etc.) je je duikbrevet hebt gehaald. 

Hier beneden zie je welke vereniging lidmaatschappen er zijn en welke bedragen daarbij horen voor het jaar 2024. (Prijzen per jaar, tenzij anders aangegeven)

  • zwemlid, € 129,– (alleen zwembadbezoek en conditietraining, geen onderwaterhockey of duiken)
  • onderwatersportlid, € 160,– (alle zwembad activiteiten waaronder onderwaterhockey en duiken)
  • duikend lid, € 228,– (gebruik van alle zwembad- en duikfaciliteiten en flessen vullen)
  • aspirant lid€ 25,– per maand (tijdelijk lidmaatschap gedurende 1*/open water duikopleiding, snorkel-cursus of kennismaking)

Wil je lid worden, neem dan contact met ons op en stuur ons een ingevuld electronisch inschrijfformulier toe.

Iedereen die in de loop van het jaar verenigingslid wordt betaald naar rato tot het einde van het jaar. Opzegging van het lidmaatschap dient voor 1 december te gebeuren.