Kunstwerkjes voor Sinterklaas Surpriseduiken

Sinterklaas Surpriseduiken 2016

Zoals elk jaar was de Sint weer aan het denken wat hij de Calypsianen zou schenken. Nou, warme choco of bier, lekker! En intussen zijn een paar leden in de weer geweest om waterdichte, zinkende surprises te maken om hun clubgenoten mee te verrassen.

De uitdaging zit hem in de combinatie waterdicht en zinkend. Dat lukt niet altijd even goed, en een paar dagen van tevoren testen gaat nu eenmaal niet. Gelukkig worden sommigen er steeds handiger in. En er worden prachtige kunstwerken gemaakt, die op 3,5 meter diepte te bewonderen zijn – met niet meer dan je snorkeluitrusting, en een duiklamp, want het licht gaat uit voor het extra leuke effect.

Eerst maar eens even alles rustig bekijken, en proberen de surprise die voor jou gemaakt is te lokaliseren. Is er genoeg gesnorkeld en bewonderd, dan mag je jouw surprise naar boven halen. Als iedereen weer droog en aangekleed aan dat biertje van de Sint zit, mag je je gedicht voordragen, dat hopelijk het water wel heeft overleefd (en anders is er vast nog een droge back up ;)). Gegarandeerd een gezellig avondje!

Een paar creaties van dit jaar delen we graag met jullie.

Sinterklaas Surpriseduiken 2016

Selfie onderwater?

Sinterklaas Surpriseduiken 2016

Geschrokken, of blij?

Sinterklaas Surpriseduiken 2016

Wat zou hier in kunnen zitten?