Start kinderduiken bij Calypso

Kinderen vanaf 8 jaar kunnen nu ook leren duiken bij de Leidse Onderwatersportvereniging Calypso. In april 2014 start in zwembad De Zijl de eerste ScubaDoe duikopleiding. Deze duikcursus is speciaal voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Aanmelden voor de cursus in het voorjaar kan helaas niet meer, maar laat je contactgegevens achter als je interesse hebt voor een cursus op een later moment.

download (2)
Wat houdt de ScubaDoe duikopleiding in?

De kinderen leren duiken in de veilige omgeving van het zwembad, komen dingen te weten over de onderwaterwereld en gaan vooral veel plezier hebben. Naast dat het een bijzonder leuke cursus is, is het ook een prima manier om kinderen laagdrempelig met de duiksport te laten kennismaken voordat ze eventueel een vervolgopleiding voor het buitenwater gaan doen.

De cursus bestaat uit 12 lessen op woensdag van 19:00 tot 20:30 in zwembad de Zijl in Leiden en kost €125,-. Na afloop krijgen de kinderen het Bubbelsbrevet van de Nederlandse Onderwatersport Bond. Ook worden ze voor het lopende jaar lid van de bond. Voor kinderen die daarna verder willen en mogen van hun ouders, zijn er vervolgopleidingen voor zwembad en buitenwater, te weten Adembrevet en NOB CMAS 1* junior (vanaf 12 jaar).

Interesse?

Schrijf je kind in voor de volgende cursus door een bericht te sturen naar de secretaris via de contactpagina onder vermelding van zijn of haar naam, adres en de geboortedatum.

Heb je nog vragen?

Klik verder om te zien of je vragen worden beantwoord.