Kan jij goed duiken? Kom naar de skills trainingen!

Beste Calypsianen,

Ooit, in een voor sommigen in grijs verleden, hebben wij duikers een eed afgelegd aan Neptunus, de god van de zee, waarin wij beloofde altijd onze duikskills verder te ontwikkelen. Maar ja, met eenmaal een duikbrevet op zak denken we niet altijd meer aan de belofte aan Neptunus. Gelukkig denken wij daar bij LOV Calypso wel aan en zullen wij vanaf 12 september wekelijkse skill trainingen organiseren voor gebreveteerde duikers. Met elke tweede woensdag van de maand (vanaf oktober) een funskills training.

Iedereen wordt van harte uitgenodigd om aan de training deel te nemen. Doordat de trainingen elke avond een kop en een staart hebben, is het missen van een avond geen probleem. De oefeningen worden zo ontwikkeld dat ze voor iedere duiker van elk niveau uitdagend gemaakt kunnen worden door middel van verzwaringen.

We beginnen om 20:15 in het droge gedeelte van het zwembad met een briefing die eindigt voor de conditietrainingen. Waarna we om 21:00 te water gaan. Als je meedoet aan de conditietraining wil je er dan wel voor zorgen dat je setje klaarstaat voor de briefing?

Mocht je ideeën hebben voor een leuke skill training laat het dan weten aan Vincent van den Hoogenband. Hij zal de trainingen coördineren. Ook is hij nog op zoek naar enthousiaste 3* duikers die bereid zijn eens in de zoveel tijd de briefing te willen verzorgen. Lijkt dit je leuk laat het vincent dan even weten.

Tot op woensdag in het zwembad!