Kalender

mei
6
ma
Liveaboard Soedan @ Rode Zee
mei 6 – mei 13 all-day
jun
7
vr
Pinksterkamp 2019 @ Camping De KreekOever
jun 7 @ 13:00 – jun 10 @ 13:00
Pinksterkamp 2019 @ Camping De KreekOever | Ouwerkerk | Zeeland | Nederland

Het Pinksterkamp is voor gezelligheid, familie, duiken en opleidingen en is daarmee voor iedereen (ook de 1* in opleiding en voor de jeugdleden). Van vrijdagmiddag 7 juni tot en met maandagochtend 10 juni zijn we weer van harte welkom op camping De Kreekoever in Ouwerkerk gelegen aan de Oosterschelde. Ook dit jaar hebben we een bomvol programma vol duiken, evenementen, BBQ, lunch, maaltijden en drankjes. Superleuk om duikervaring op te doen en andere leden en duikers van de vereniging te leren kennen. Dus zorg dat je erbij bent!

Pinksteren valt dit jaar laat en dat betekent dat de watertemperatuur waarschijnlijk aangenaam zal zijn. Naast leuke duiken in de Grevelingen en Oosterschelde organiseren we er een hele hoop omheen zodat ook de familie en kinderen zich prima kunnen vermaken. Niets moet.

VUL HIER HET FOMULIER IN

>> https://goo.gl/forms/FICSnpQUh70ivgB43 <<

(per persoon 1 formulier, voor kinderen telefoonnummer van de ouders i.v.m. whatsapp en tikkies)

We huren een groot veld op de Kreekoever waar we een grote circus tent neerzetten en waar je omheen je tent(je) of caravan neer kan zetten. Ernaast is ook een iets rustiger echt kampeerveld. Als het regent is de circustent groot genoeg om iedereen droog te houden.

We hebben BBQ’s, er zijn ’s avonds verschillende activiteiten, we huren een grote boot (MS Theo) op zaterdag en op zondag is er een traditionele brunch (en dit jaar valt de kentering ideaal). 

Als je wilt kan je met gemak 5 tot 6 duiken maken en in samenspraak met je instructeurs eventueel je opleiding afronden.

Kijk hier voor de kentering:

http://www.de-grevelingen.nl/kp_userfiles/file/uploads/getijdentabel-2019.pdf

Kijk hier voor een sfeerimpressie

https://www.lovcalypso.nl/pinksterkamp-2016-de-plaatjes-en-een-video/

Het definitieve programma wordt later gepubliceerd. Iedereen doet wat. In aanloop van het Pinksterkamp zal aan alle deelnemers gevraagd worden een taak op te pakken.

Kosten

Je betaalt zelf voor de camping (zie http://www.dekreekoever.nl/ )

De vereniging betaalt de tent.

Dit jaar staat in het teken van de ” tikkie”. Schrapkaarten  kunnen worden gekocht met een tikkie en alle kosten voor de MS Theo, BBQ en Brunch zullen ook worden doorbelast met een tikkie. De camping betaal je zelf.

Duiken en vullen is voor eigen rekening.

Na aanmelden wordt je toegevoegd aan de Pinksterkamp WhatsApp. Er volgt twee weken voor het kamp nog een informatiemail maar de meeste mededelingen en organisatie-initiatieven verlopen via de WhatsApp.

VUL HIER HET FOMULIER IN

>> https://goo.gl/forms/FICSnpQUh70ivgB43 <<

(per persoon 1 formulier, voor kinderen telefoonnummer van de ouders i.v.m. whatsapp en tikkies)

sep
21
za
Duiktrip Cote D’azur @ Saint-Raphael
sep 21 – sep 28 all-day
okt
18
vr
Weekendje duiken Grevelingen 2019 @ Duikschip Panda
okt 18 @ 17:00 – okt 20 @ 17:00

Sinds ik (Albert) lid ben van LOV Calypso organiseer ik een weekend liveaboard duiken op de Grevelingen.

Het duikweekend gaat in 2019 plaats vinden in het weekend van 19 en 20 oktober startende op vrijdagavond 18 oktober. Je slaapt op het schip de “PANDA”, die ’s avond in de haven of op het water voor anker ligt. De avonden in onze bar zijn gezellig en willen nog wel eens uitlopen. De bemanning zorgt voor drie maaltijden per dag en aan de bar zijn volop koffie, thee en andere versnaperingen verkrijgbaar. De bemanning regelt ook het vullen van de duikflessen en assisteert zo nodig bij het voorbereiden op de duik.

Het weekendprogramma ziet er op de Grevelingen meestal als volgt uit: het inschepen is op vrijdagavond om 20:00 uur in Den Osse haven nadat we in de lokale pizzeria een Pizza hebben verschalkt. Daarna varen we uit voor de nachtduik. Na de duik kletsen we wat na in de bar, en blijven we op die plek liggen voor de ochtend duik. Zaterdag na de lunch duiken we op een andere plek en voor de nachtduik weer een volgende plek. Zondag maken we nog twee duiken en in de namiddag zijn we weer terug in de haven ene nemen afscheid van de bemanning en van elkaar.

Omdat we duiken op plaatsen die vanaf de kant soms moeilijk bereikbaar zijn kom je op mooiere duikstekken. Doordat wij voor de logistiek zorgen heb je een relaxtere voorbereiding van je duik, geen logistiek ongemak en geen geklim over dijken. Het enige wat jij hoeft te doen is van boord springen en genieten.

Het weekend is ook zeer geschikt voor 1* duikers. 1* duikers kunnen eventueel hun eerste nachtduik samen met een instructeur maken. Veilig, spannend en leuk tegelijkertijd.

Kosten ongeveer € 165,— 
inbegrepen: 2 overnachtingen aan boord, Alle maaltijden, Onbeperkt dag & nacht duiken, Havengelden, Toeristen belasting.Niet inbegrepen: Drankjes aan de bar, persluchtvullingen en reis- en/of annuleringsverzekering (zelf doen).

Ik heb wederom alle 20 plaatsen op de boot in optie genomen. Wees er snel bij, want de boot loopt meestal al snel vol.

Wil jij ook mee of heb je vragen?
Laat me dan >hier< weten en ik zal contact met je opnemen.

Lees hier het sfeerverslag van de Panda trip in 2015 van Vincent van den Hoogenband en die van Sandra van 2017

Groetjes, Albert van der Plas