Kalender

mei
18
vr
Pinksterkamp 2018 @ Camping De KreekOever
mei 18 @ 13:00 – mei 21 @ 13:00
Pinksterkamp 2018 @ Camping De KreekOever | Ouwerkerk | Zeeland | Nederland

Van vrijdagmiddag 18 mei tot en met maandagochtend 21 mei zijn we weer van harte welkom op camping De Kreekoever in Ouwerkerk gelegen aan de Oosterschelde. Ook dit jaar hebben we een bomvol programma vol duiken, evenementen, BBQ, lunch, maaltijden en drankjes. En… voor het eerst organiseren we een volledig begeleid pinksterprogramma voor onze jeugdleden.

Superleuk om duikervaring op te doen en andere leden en duikers van de vereniging te leren kennen. Dus zorg dat je erbij bent!

Meer info over het programma volgt begin april.

jun
2
za
OWH Fish-Eye toernooi @ UVO Fisheye toernooi - Onderwaterhockey
jun 2 @ 00:00 – 20:00

Op zaterdag 2 juni reizen een groot deel van onze waterhockeyers af naar Utrecht voor deelname aan het FishEye toernooi bij de vereniging UVO die dit toernooi organiseren vanwege hun 1-jarig bestaan. Het betreft een zgn potluck toernooi, waarbij spelers zich individueel aanmelden en niet als team. Vervolgens word je op basis van ervaring en niveau in ongeveer even sterke teams geplaatst. Kans is groot dat je met 1 of meerdere Calypsianen in een team terecht komt. Mocht je geinteresseerd zijn in deelname, opgeven kan tot 14 april via deze link

jun
29
vr
Swim-In Leiden 2018
jun 29 @ 14:00 – 21:30

Zie https://www.lovcalypso.nl/swim-in-leiden-2018/

okt
19
vr
Weekendje duiken Grevelingen 2018 @ Duikschip Panda
okt 19 @ 17:00 – okt 21 @ 17:00

Sinds ik (Albert) lid ben van LOV Calypso organiseer ik een weekend liveaboard duiken op de Grevelingen.

Het duikweekend gaat in 2018 plaats vinden in het weekend van 20 en 21 oktober startende op vrijdagavond 19 oktober. Je slaapt op het schip de “PANDA”, die ’s avond in de haven of op het water voor anker ligt. De avonden in onze bar zijn gezellig en willen nog wel eens uitlopen. De bemanning zorgt voor drie maaltijden per dag en aan de bar zijn volop koffie, thee en andere versnaperingen verkrijgbaar. De bemanning regelt ook het vullen van de duikflessen en assisteert zo nodig bij het voorbereiden op de duik.

Het weekendprogramma ziet er op de Grevelingen meestal als volgt uit: het inschepen is op vrijdagavond om 20:00 uur in Den Osse haven nadat we in de lokale pizzeria een Pizza hebben verschalkt. Daarna varen we uit voor de nachtduik. Na de duik kletsen we wat na in de bar, en blijven we op die plek liggen voor de ochtend duik. Zaterdag na de lunch duiken we op een andere plek en voor de nachtduik weer een volgende plek. Zondag maken we nog twee duiken en in de namiddag zijn we weer terug in de haven ene nemen afscheid van de bemanning en van elkaar.

Omdat we duiken op plaatsen die vanaf de kant soms moeilijk bereikbaar zijn kom je op mooiere duikstekken. Doordat wij voor de logistiek zorgen heb je een relaxtere voorbereiding van je duik, geen logistiek ongemak en geen geklim over dijken. Het enige wat jij hoeft te doen is van boord springen en genieten.

Het weekend is ook zeer geschikt voor 1* duikers. 1* duikers kunnen eventueel hun eerste nachtduik samen met een instructeur maken. Veilig, spannend en leuk tegelijkertijd.

Kosten € 165,—
inbegrepen: 2 overnachtingen aan boord, Alle maaltijden, Onbeperkt dag & nacht duiken, Havengelden, Toeristen belasting.Niet inbegrepen: Drankjes aan de bar, persluchtvullingen en reis- en/of annuleringsverzekering (zelf doen).

Ik heb wederom alle 20 plaatsen op de boot in optie genomen. Wees er snel bij, want de boot loopt meestal al snel vol.

Wil jij ook mee of heb je vragen?
Laat me dan >hier< weten en ik zal contact met je opnemen.

Lees hier het sfeerverslag van de Panda trip in 2015 van Vincent van den Hoogenband en die van Sandra van vorig jaar 2017.

Groetjes, Albert van der Plas