Kalender

mrt
13
wo
Basis junior duikopleiding (12 en 13 jaar) @ Zwembad De Zijl Leiden
mrt 13 @ 19:30 – 21:30
  • 1* Junior opleiding is de basisopleiding voor de jeugd van 12 en 13 jaar (Junior Open Water Diver).Opleiding 1*

De opleidingen beginnen met een informatie- en kenningsmakingsavond op woensdag 13 maart. De theorie en zwembadlessen staan gepland op de woensdagavonden.
Vlak voor en in de zomervakantie gaan we dan op de woensdagavond, de in het zwembad geleerde oefeningen, in het buitenwater in de praktijk brengen. Heel spannend, maar nog veel leuker!
Op de informatieavond zullen we nader ingaan op de inhoud van de opleiding, agenda en verdere afspraken maken.

  • Meer informatie over de 1* junior duikopleiding zoals kosten, inhoud en toelatingseisen, kun je >hier< vinden

Ben je geïnteresseerd en wil je deelnemen?

Ademen, Denken, Doen!  : Vul het contactformulier in voor vragen of je aanmelding

 


Start basis duikopleiding (1*) @ Zwembad De Zijl Leiden
mrt 13 @ 19:30 – 22:00

Opleiding 1*Als 1*-duiker word je opgeleid om zelfstandig met minimaal een gelijk gebrevetteerde duiken te kunnen maken tot een diepte van 20 meter.
De opleiding begint met een informatie- en kenningsmakingsavond op woensdag 13 maart en de eerste zwembadles staat gelijk aansluitend op dezelfde avond gepland. Op de informatieavond zullen we nader ingaan op de inhoud van de opleiding, agenda en verdere afspraken maken.

Meer informatie over deze basis duikopleiding zoals kosten, inhoud en toelatingseisen, kun je vinden op de website .

Ben je geïnteresseerd, heb je vragen of wil je deelnemen 

Vul dan het contactformulier in.


mei
6
ma
Liveaboard Soedan @ Rode Zee
mei 6 – mei 13 all-day
jun
7
vr
Pinksterkamp 2019 @ Camping De KreekOever
jun 7 @ 13:00 – jun 10 @ 13:00
Pinksterkamp 2019 @ Camping De KreekOever | Ouwerkerk | Zeeland | Nederland

Van vrijdagmiddag 7 juni tot en met maandagochtend 10 juni zijn we weer van harte welkom op camping De Kreekoever in Ouwerkerk gelegen aan de Oosterschelde. Ook dit jaar hebben we een bomvol programma vol duiken, evenementen, BBQ, lunch, maaltijden en drankjes. En… voor het eerst organiseren we een volledig begeleid pinksterprogramma voor onze jeugdleden.

Superleuk om duikervaring op te doen en andere leden en duikers van de vereniging te leren kennen. Dus zorg dat je erbij bent!

Meer info over het programma volgt begin april.

okt
18
vr
Weekendje duiken Grevelingen 2019 @ Duikschip Panda
okt 18 @ 17:00 – okt 20 @ 17:00

Sinds ik (Albert) lid ben van LOV Calypso organiseer ik een weekend liveaboard duiken op de Grevelingen.

Het duikweekend gaat in 2019 plaats vinden in het weekend van 19 en 20 oktober startende op vrijdagavond 18 oktober. Je slaapt op het schip de “PANDA”, die ’s avond in de haven of op het water voor anker ligt. De avonden in onze bar zijn gezellig en willen nog wel eens uitlopen. De bemanning zorgt voor drie maaltijden per dag en aan de bar zijn volop koffie, thee en andere versnaperingen verkrijgbaar. De bemanning regelt ook het vullen van de duikflessen en assisteert zo nodig bij het voorbereiden op de duik.

Het weekendprogramma ziet er op de Grevelingen meestal als volgt uit: het inschepen is op vrijdagavond om 20:00 uur in Den Osse haven nadat we in de lokale pizzeria een Pizza hebben verschalkt. Daarna varen we uit voor de nachtduik. Na de duik kletsen we wat na in de bar, en blijven we op die plek liggen voor de ochtend duik. Zaterdag na de lunch duiken we op een andere plek en voor de nachtduik weer een volgende plek. Zondag maken we nog twee duiken en in de namiddag zijn we weer terug in de haven ene nemen afscheid van de bemanning en van elkaar.

Omdat we duiken op plaatsen die vanaf de kant soms moeilijk bereikbaar zijn kom je op mooiere duikstekken. Doordat wij voor de logistiek zorgen heb je een relaxtere voorbereiding van je duik, geen logistiek ongemak en geen geklim over dijken. Het enige wat jij hoeft te doen is van boord springen en genieten.

Het weekend is ook zeer geschikt voor 1* duikers. 1* duikers kunnen eventueel hun eerste nachtduik samen met een instructeur maken. Veilig, spannend en leuk tegelijkertijd.

Kosten ongeveer € 165,— 
inbegrepen: 2 overnachtingen aan boord, Alle maaltijden, Onbeperkt dag & nacht duiken, Havengelden, Toeristen belasting.Niet inbegrepen: Drankjes aan de bar, persluchtvullingen en reis- en/of annuleringsverzekering (zelf doen).

Ik heb wederom alle 20 plaatsen op de boot in optie genomen. Wees er snel bij, want de boot loopt meestal al snel vol.

Wil jij ook mee of heb je vragen?
Laat me dan >hier< weten en ik zal contact met je opnemen.

Lees hier het sfeerverslag van de Panda trip in 2015 van Vincent van den Hoogenband en die van Sandra van 2017

Groetjes, Albert van der Plas