Jubileumfeest 

De eerste negen maanden van ons jubileum jaar zijn een beetje als een rollercoaster voorbij gegaan met hoogte- en dieptepunten. Een duidelijk hoogtepunt was het geweldig goed bezochte Pinksterkamp met een indrukwekkende opkomst van zowel duikers als onderwaterhockeyers. Komend jaar gaan we zeker ook weer een ‘niet-onderwater-activiteit’ organiseren, zoals het waterskiën en oesters rapen. 

We hebben helaas ook als vereniging afscheid genomen van de NOB, wat ons als een van de oprichtende verenigingen niet in de koude kleren ging zitten.

We zijn uiteraard niet vergeten dat we de leden, oud-leden (en evt familie-leden) een spetterend jubileumfeest beloofd hebben, dus dat gaat er zeker komen. We zijn inmiddels op zoek naar een mooie locatie en een passend thema. Het feest zal in februari 2024 plaats vinden en zodra er een definitieve datum is, zullen we dit met jullie communiceren. Van uitstel kom dus zeker geen afstel.

Mochten er nog mensen zijn die willen meehelpen met de organisatie, meld je dan aan bij iemand van de activiteiten commissie of het bestuur. We roepen vooral de nieuwe leden en de mensen die al een tijdje niet op de club geweest zijn op, zich te melden, want zo leer je op een gezellige manier je mede clubgenoten kennen.