Je hebt al een duikbrevet en wat nu?

Ben je in het bezit van een PADI, SSI of een andere erkend duikbrevet en wil je een NOB-opleiding volgen? Dat kan! Je kunt gewoon verder met de volgende duikopleiding of duikspecialisatie.

Opleidingen

In de 2*-duikopleiding (Advanced Open Water) doe je ervaring op met het plannen en veilig uitvoeren van duiken onder diverse omstandigheden (dieper, nacht en getijdewater). Er wordt bovendien aandacht besteed aan de meest voorkomende duik gerelateerde aandoeningen: hoe herken je ze en hoe moet je erop reageren? Als je deze 2* opleiding gaat volgen dan verwachten we van je dat je lid bent of wordt van LOV Calypso en zelf je eigen duikmateriaal op orde hebt of huurt.

Heb je al een 2* brevet dan kun je opgaan voor de 3*-duikopleiding (Divemaster). Dit is een leergang van verdieping: in deze opleiding worden de puntjes op de i gezet en de achtergronden van wat je tot nu toe als vaste gegevens hebt aangenomen verduidelijkt. Je wordt opgeleid als ‘begeleidend duiker’. Je leert in het onderdeel Redden hoe je moet reageren bij een duikongeval. Ook leer je hoe je duikers in opleiding kan begeleiden door duiktechnieken met hen te oefenen. Tenslotte worden je recente inzichten in de decompressietheorie aangeboden.

De opleidingen beginnen met een informatieavond. Op de informatieavond zullen we nader ingaan op de inhoud van de opleiding, de agenda doornemen en verdere afspraken maken.

Specialisaties

Naast de vervolgopleidingen hierboven kun je bij de club ook duikspecialisaties volgen. Het aantal specialisaties is echt teveel om op te noemen. Bekijk ze hier maar eens!

Meer informatie over deze duikopleidingen en specialisaties zoals kosten, inhoud en toelatingseisen, kun je vinden op de LOV Calyspo website .

Ben je geïnteresseerd en wil je deelnemen?

> Meld je nu en hier aan voor een duikopleiding of specialisatie <
Heb je na het lezen van de nodige informatie nog vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met Michel Koeslag.

Ademen, Denken, Doen!