Funduiken 2016

Het weer begint weer op te knappen en het buitenwater wordt langzamerhand warmer. Een goed teken dat het duikseizoen weer van start gaat! En bij een nieuw duikseizoen hoort natuurlijk ook een nieuwe funduik agenda.

Wat zijn funduiken?

Funduiken zijn duiken waar je als je zin hebt heen kunt gaan. Iedereen is vrij om mee te gaan. Spreek wel van tevoren met iemand af zodat je niet alleen op de stek verschijnt. Alle funduiken zijn voor 1* duikers geschikt. Er zijn geen diepe en stromingsduiken ingepland.

Waar?

Dit jaar gaan we weer allemaal leuke stekken bezoeken. Behalve  Zeeland en de zoetwaterplassen hier in de buurt gaan we ook naar Noord-Holland, Utrecht en Gelderland. Zo gaan we bijvoorbeeld in Gelderland naar de Tijningen en in Utrecht naar Vinkeveen.

Ook duiken we, als het zwembad in de zomer is gesloten, tijdens onze zomerstopduiken. Deze zijn zoals gewoonlijk in de avond bij een plas in de buurt. We gaan onder andere naar de Zevenhuizerplas en Toolenburg.

Kortom hou de Calypso kalender in de gaten, want er zijn dit jaar weer genoeg leuke duiken om aan mee te doen. Alvast veel duikplezier en ik zie jullie aan de waterkant!

Lennart

Tot bij de waterkant!