Facelift voor het Vulhok

Vulstation

Eindelijk is het dan zover; het vulhok krijgt een facelift! Na een poos van voorbereiding worden vlak voor, in en vlak na de vakantie de volgende cosmetische behandelingen uitgevoerd.

Plaatsen extra ventilator bij vulcompressor: deze extra verkoeling kunnen de vulmeesters en compressor goed gebruiken. Zeker met warm weer stijgt de temperatuur rondom de compressor ver boven tropische waarden. De ventilator wordt op woensdag 28 juni geplaatst door onze leden Stefan Wittebol en Peter Onnekink.

Compressor in het vulhok

Vervangen gipsplatenplafond: dit werk wordt door de gemeente Leiden uitgevoerd en zal in de 1ste of 2de week van de zomervakantie worden uitgevoerd.

Vervangen vloerzijl voor epoxy gietvloer: aan het eind of vlak na de vakantie gaan we het vloerzijl uit het vulhok verwijderen, wordt de vloer gerepareerd en vervolgens met een epoxy gietvloer afgewerkt. In de gietvloer zal een zandkorrel worden verwerkt voor de benodigde antislip. Vincent Azier verzorgt de expoygiethars; Peter Onnekink gaat ‘m storten maar zoekt hier nog een vrijwilliger bij

Aanpassen rek voor duikflessen: de duikflessen liggen nu op planken en kunnen van links naar rechts rollen; dit willen we gaan wijzigen in een vakkenrek waarbij in elk vak een fles kan worden opgeborgen. Wij zijn nog op zoek naar een vrijwilliger die goed met hout overweg kan (timmeren en zagen)!