(VOL) Weekendje bootduiken op de Grevelingen

Duiken met de Panda
When:
23 oktober 2020 @ 18:00 – 25 oktober 2020 @ 17:00
2020-10-23T18:00:00+02:00
2020-10-25T17:00:00+01:00
Where:
Duikschip Panda
Haven den Osse
The Netherlands
Cost:
€ 179
Contact:
Albert van der Plas

Sinds ik (Albert) lid ben van LOV Calypso organiseer ik een weekend liveaboard duiken op de Grevelingen.

Dit duikweekend gaat in 2020 plaats vinden in het weekend van 24 en 25 oktober startende op vrijdagavond 23 oktober. Je slaapt op het schip de “PANDA”, die ’s avond in de haven of op het water voor anker ligt. De avonden in onze bar zijn gezellig en willen nog wel eens uitlopen. De bemanning zorgt voor drie maaltijden per dag en aan de bar zijn volop koffie, thee en andere versnaperingen verkrijgbaar. De bemanning regelt ook het vullen van de duikflessen en assisteert zo nodig bij het voorbereiden op de duik.

Pandagezelschap 2018

Het weekendprogramma ziet er op de Grevelingen meestal als volgt uit: het inschepen is op vrijdagavond om 20:00 uur in Den Osse haven nadat we in de lokale pizzeria een Pizza hebben verschalkt. Daarna varen we uit voor de nachtduik. Na de duik kletsen we wat na in de bar, en blijven we op die plek liggen voor de ochtend duik. Zaterdag na de lunch duiken we op een andere plek en voor de nachtduik weer een volgende plek. Zondag maken we nog twee duiken en in de namiddag zijn we weer terug in de haven ene nemen afscheid van de bemanning en van elkaar.

PandahutOmdat we duiken op plaatsen die vanaf de kant soms moeilijk bereikbaar zijn kom je op mooiere duikstekken. Doordat wij voor de logistiek zorgen heb je een relaxtere voorbereiding van je duik, geen logistiek ongemak en geen geklim over dijken. Het enige wat jij hoeft te doen is van boord springen en genieten.

Lees hier het sfeerverslag van de Panda trip in 2015 van Vincent van den Hoogenband en die van Sandra van 2017

Het weekend is ook zeer geschikt voor 1* duikers. 1* duikers kunnen eventueel hun eerste nachtduik samen met een instructeur maken. Veilig, spannend en leuk tegelijkertijd.

Kosten € 179,— 
Inbegrepen: 2 overnachtingen aan boord, Alle maaltijden, Onbeperkt dag & nacht duiken, Havengelden, Toeristen belasting.
Niet inbegrepen: Drankjes aan de bar, persluchtvullingen en reis- en/of annulerings-verzekering (zelf doen).

Wil jij ook mee ??

  • Dat kan helaas niet meer, de boot is vol

 

Groetjes, Albert van der Plas

Be the first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.