Pinksterkamp 2019

When:
7 juni 2019 @ 13:00 – 10 juni 2019 @ 13:00
2019-06-07T13:00:00+02:00
2019-06-10T13:00:00+02:00
Where:
Camping De KreekOever
Camping De Kreekoever
Baalpapenweg 1, 4305 RE Ouwerkerk
Nederland
Pinksterkamp 2019 @ Camping De KreekOever | Ouwerkerk | Zeeland | Nederland

Het Pinksterkamp is voor gezelligheid, familie, duiken en opleidingen en is daarmee voor iedereen (ook de 1* in opleiding en voor de jeugdleden). Van vrijdagmiddag 7 juni tot en met maandagochtend 10 juni zijn we weer van harte welkom op camping De Kreekoever in Ouwerkerk gelegen aan de Oosterschelde. Ook dit jaar hebben we een bomvol programma vol duiken, evenementen, BBQ, lunch, maaltijden en drankjes. Superleuk om duikervaring op te doen en andere leden en duikers van de vereniging te leren kennen. Dus zorg dat je erbij bent!

Pinksteren valt dit jaar laat en dat betekent dat de watertemperatuur waarschijnlijk aangenaam zal zijn. Naast leuke duiken in de Grevelingen en Oosterschelde organiseren we er een hele hoop omheen zodat ook de familie en kinderen zich prima kunnen vermaken. Niets moet.

VUL HIER HET FOMULIER IN

>> https://goo.gl/forms/FICSnpQUh70ivgB43 <<

(per persoon 1 formulier, voor kinderen telefoonnummer van de ouders i.v.m. whatsapp en tikkies)

We huren een groot veld op de Kreekoever waar we een grote circus tent neerzetten en waar je omheen je tent(je) of caravan neer kan zetten. Ernaast is ook een iets rustiger echt kampeerveld. Als het regent is de circustent groot genoeg om iedereen droog te houden.

We hebben BBQ’s, er zijn ’s avonds verschillende activiteiten, we huren een grote boot (MS Theo) op zaterdag en op zondag is er een traditionele brunch (en dit jaar valt de kentering ideaal). 

Als je wilt kan je met gemak 5 tot 6 duiken maken en in samenspraak met je instructeurs eventueel je opleiding afronden.

Kijk hier voor de kentering:

http://www.de-grevelingen.nl/kp_userfiles/file/uploads/getijdentabel-2019.pdf

Kijk hier voor een sfeerimpressie

https://www.lovcalypso.nl/pinksterkamp-2016-de-plaatjes-en-een-video/

Het definitieve programma wordt later gepubliceerd. Iedereen doet wat. In aanloop van het Pinksterkamp zal aan alle deelnemers gevraagd worden een taak op te pakken.

Kosten

Je betaalt zelf voor de camping (zie http://www.dekreekoever.nl/ )

De vereniging betaalt de tent.

Dit jaar staat in het teken van de ” tikkie”. Schrapkaarten  kunnen worden gekocht met een tikkie en alle kosten voor de MS Theo, BBQ en Brunch zullen ook worden doorbelast met een tikkie. De camping betaal je zelf.

Duiken en vullen is voor eigen rekening.

Na aanmelden wordt je toegevoegd aan de Pinksterkamp WhatsApp. Er volgt twee weken voor het kamp nog een informatiemail maar de meeste mededelingen en organisatie-initiatieven verlopen via de WhatsApp.

VUL HIER HET FOMULIER IN

>> https://goo.gl/forms/FICSnpQUh70ivgB43 <<

(per persoon 1 formulier, voor kinderen telefoonnummer van de ouders i.v.m. whatsapp en tikkies)