Even voorstellen….

Ons opleidingskader is uitgebreid met een nieuwe instructeur: Hans Visser. Uiteraard was hij aanwezig bij de ‘snert-duik’, maar voor diegene die daar niet waren, stelt hij zich hier even voor:

Ik ben Hans Visser, 66 jaar en sinds 2020 met vervroegd pensioen. Ik ben getrouwd met Agathe en heb drie kinderen en twee kleinkinderen. Ik heb in Turkije kennis gemaakt met duiken en vond het fantastisch.

In 2016 heb ik het PADI openwater brevet gehaald en ben daarna doorgegaan tot en met Assistent Instructeur. In de tussentijd was ik ook lid geworden van een NOB vereniging en heb daar mijn drie ster brevet behaald en heb de crossover gedaan naar 1* instructeur.

Naast Assistent Instructeur ben ik ook EFR instructeur en doe ik in het weekend van 11 en 12 mei examen voor PADI Openwater instructeur. Als ik dit haal laat ik dit ook overschrijven naar de NOB als 2 * instructeur.

Mijn leukste duikervaring was een liveaboard in Egypte met een ontmoeting met een Ocean White tip shark. Verder ben ik in Mexico geweest en in Cenotes gedoken en in Bonaire

Elk jaar staan wij in juni de hele maand met de caravan op een camping in Zeeland en duik daar dan met vrienden.

Ik zie er naar uit om bij Calypso nog veel leuke duiken te maken en actief betrokken zijn bij de opleidingen. Schroom niet om in het zwembad, in de kantine of aan de waterkant kennis met me te maken.