Eerste training na de zomerstop op 2 september

Mark Barto

Na een mooie zomer, waarin er binnen de club veel gedoken is, staat de eerste zwembadtraining in de Zijl alweer bijna voor de deur. Morgen is de laatste zomerstopduik van dit jaar. ( Let op! gewijzigde locatie: Zevenhuizerplas Boothelling, Strandweg 5 in Zevenhuizen)

Ook de hockeyers zijn in kleine groepjes in de zomer aan hun conditie blijven werken, hoewel dat niet voor iedereen geldt… Daarom is het goed dat 2 september de training weer begint zodat iedereen de overtollige Corona-kilo’s eindelijk achter zich kan laten en in vorm kan komen voor het aankomende competitieseizoen.

Voor de duikers staan er ook weer veel leuke duiken op het programma voor dit najaar en ook (bij voldoende belangstelling) een leerzame cursus onderwaterbiologie!

Zoals gezegd kunnen we op woensdag 2 september weer in het zwembad trainen. Hierbij blijft het belangrijk dat iedereen rondom het zwembad de 1.5 meter afstand blijft houden! Zie hiervoor ook de protocollen op de website. Na de training mogen we ook weer een lekker drankje doen bij Partycentrum de Zijl, want zij gaan 31 augustus eindelijk ook weer open.

Graag tot woensdag!