Duikopleidingen weer van start!

Neptunus laat de eed afleggen.

De buitentemperaturen beginnen weer te stijgen… en dus wordt het weer tijd om (intensiever) te gaan duiken!
Net zoals andere jaren gaan we weer veel opleidingen verzorgen. Onze 1* opleiding kan op veel belangstelling rekenen van nieuwe (aspirant) leden. 15 maart is een informatie avond hiervoor en 22 maart start de 1* opleiding. Details hierover kan je vragen aan Victor en Albert.

Als je een 1* (of gelijkwaardig) brevet hebt en toe bent aan de volgende stap, neem dan contact op met Michel! Olivier verzorgt de 3* opleiding dit jaar, meld je bij hem als je interesse hebt om hieraan mee te doen.

Ook zijn we aan het kijken of we een aantal mensen kunnen helpen met het doorgroeien naar duikbegeleider en instructeur. Hiervoor zijn we deels afhankelijk van mensen buiten onze vereniging, maar dat lijkt nu ook te gaan bewegen. Eric kan je daar meer over vertellen.

Nitrox flessen op steiger

Natuurlijk gaan we in 2023 ook duikspecialisaties verzorgen. In ieder geval weer een Nitrox Basis opleiding. Maar we zijn ook aan het kijken naar de mogelijkheden voor meer “technisch duiken”, buiten de reguliere NOB opleidingen. Meer daarover later dit jaar. Heb je belangstelling voor een specifieke specialisatie, laat dit weten aan Michel. Kijk op https://www.lovcalypso.nl/duiken/specialisaties/ voor inspiratie daarvoor.

Tenslotte: we zijn aan het onderzoeken of we weer een Scubadoe opleiding voor kinderen tussen 8 en 12 jaar kunnen organiseren. Hopelijk lukt dit ook!

Met vriendelijke groeten,

Michel Koeslag
Opeidingscoördinator LOV Calypso
Email: Opleiding @ LOVCalypso.nl