Duikspecialisaties

Wist je dat je ook je hobby mee kunt nemen onder water? Denk maar eens aan onderwaterfotografie of onderwaterbiologie. Dit zijn voorbeelden van specialisaties die je duiksport nóg boeiender maken. In het onderstaande overzicht kun je zien welke specialisaties er bestaan. Ben je enthousiast over een specialisatie, maar ben je geen lid van LOV Calypso? Niks aan de hand! Het is ook voor niet-leden mogelijk om een specialisatie te volgen.

Naast de hieronder door Calypso aangeboden NOB CMAS specialisaties kunnen de instructeurs van Calypso op verzoek ook specialisaties verzorgen van SDI/TDI (Scuba Diving International en Technical Diving International)

 

Als je je 1*- NOB brevet hebt kun je diverse CMAS/NOB specialisaties volgen, namelijk:

Daarnaast bieden we de workshop Reanimatie aan. Deze cursus is gericht op duikomstandigheden, maar het is niet noodzakelijk dat je hiervoor een duikbrevet hebt behaald.

Als je je 2*- NOB brevet hebt kun je diverse specialisaties volgen, namelijk:

Als je je 3*- NOB brevet hebt kun je diverse specialisaties volgen, namelijk:

Opleidingen die wij kunnen geven van de DAN (Divers Alert Network):

 

Bovenstaande lijst van specialisaties en instapniveau is niet uitputtend en tevens kan er een minimum leeftijd vereist zijn of kan de specialisatie tijdens het volgen van de (minimaal vereiste) duikopleiding worden meegenomen.

Wil je meer informatie over een specialisatie of je aanmelden voor een specialisatie? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen je verder helpen met bijvoorbeeld kosten, precieze inhoud en instapniveau.