Duikopleidingen

Kreeft in Zeeland
Kreeft in Zeeland

Loop je al tijden rond met het idee om ooit eens te gaan duiken? Maar dacht je altijd dat dat alleen in verre, tropische landen kon? Niets is minder waar! Leren duiken kan ook bij ons in Leiden met leeftijdgenoten en is binnen handbereik voor iedereen met de leeftijd tussen de 8 en 88 jaar.

Ook na het behalen van je duikbrevet kun je je sport in ons land blijven beoefenen: in Zeeland, de Noordzee en in de zoetwaterplassen die ons land rijk is kun je prachtige duiken maken!

Moeilijk? Echt niet!

Leren duiken is niet moeilijk, er zijn alleen een paar dingen die je moet weten en oefenen. Een duikopleiding is dan ook de eerste stap op weg naar een fantastische hobby! Bij LOV Calypso ben je aan het juiste adres om met een kwalitatief goede én internationaal erkende duikcursus te starten volgens de richtlijnen van de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB).

1* cursisten 2014
1* cursisten 2014

Je kunt bij Calypso leren duiken in je eigen tempo met persoonlijke aandacht en op jou toegesneden opleidingsplan. En als je in je vakantie wilt duiken in Egypte dan ben je er klaar voor.

En ook als je al kunt duiken dan vind je bij Calypso voldoende mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te vergroten met een vervolgopleiding. Het maakt niet uit van welke duikorganisatie je komt of hoeveel brevetten je hebt!
Je kunt dus ook met een NOB vervolgopleiding starten als je bijvoorbeeld al een PADI of SSI duikbrevet hebt.

Onze duikopleidingen

Extra informatie voor ouders over onze jeugdopleidingen vindt je op onze Informatie voor Ouders pagina
Wil je meer informatie over een opleiding of je aanmelden voor een opleiding? Neem dan contact met ons op

Naast deze, door Calypso, aangeboden NOB opleidingen verzorgen de instructeurs van Calypso uit Leiden op verzoek ook opleidingen van de volgende organisaties: