Opfristraining

Heb je al een duikbrevet, maar een tijdje niet gedoken? En heb je het gevoel dat je je duikvaardigheden en kennis weer eens moet bijspijkeren? Volg dan een opfristraining!
We raden duikers aan om een ​​opfristraining te volgen na een periode van niet duiken. Deze periode, hoewel geen vaste regel, duurt ongeveer een jaar.
Het SDI Inactive Diver/Refresher programma is ontworpen om het kennis- en vaardigheidsniveau van een inactieve duiker bij te werken en te herzien. Na zo’n opfristraining voelt alles weer vertrouwd, zodat je weer volop kunt genieten van het duiken in je vakantie.

In de theorie, die je met behulp van de door ons verstrekte e-Learning zelf in je eigen tijd en voorafgaand kunt doen, komen onder andere medische aspecten (ademen, decompressieziekte, duikmedische keuring), techniek (planning, grenzen van je brevet) en communicatie (handsignalen, buddysysteem) aan bod. In het praktijkgedeelte gaat het onder andere over de opbouw, controle en afbouw van je materiaal, het gebruik van je ademautomaat, verhelpen van kramp, het klaren van je masker, trimmen en gecontroleerd afdalen en opstijgen.

Je mag je eigen apparatuur gebruiken als je die hebt en anders gebruik maken van onze clubapparatuur.
De opfristraining duurt één avond en het instapniveau is SDI Open Water Scuba Diver, SDI Junior Open Water Diver of gelijkwaardig zoals PADI Open Water of CMAS NOB 1*

Prijs: €35,–

Je kunt optioneel op 3 opeenvolgende woensdagavonden het geleerde extra oefenen met je buddy of met één van onze duikers.

Prijs voor de 3 extra avonden: €25,–

Interesse in een opfristraining?  Neem dan contact met ons op

Heb je na de refresher de smaak te pakken? Je kunt van onze vereniging lid worden om met conditie- en/of duiktrainingen mee te doen en met onze enthousiaste duikers uit de buurt leuke duiktrips en uitstapjes te maken.