Opfristraining

Vóór je vakantie je duikvaardigheden opfrissen? Slim!

Heb je al een duikbrevet, maar een tijdje niet gedoken? En heb je het gevoel dat je je duikvaardigheden en -kennis weer eens moet bijspijkeren? Volg dan een opfristraining!

OpfristrainingZo’n opfristraining is géén cursus, maar gaat puur om het opfrissen van je kennis en vaardigheden en om je het gevoel te geven dat je tijdens je vakantie niet helemaal onvoorbereid het water weer in duikt. Een opfristraining bestaat uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte en duurt maximaal één dagdeel. Daarna mag je op 3 opeenvolgende woensdagavonden vrij duiken.

In het theoriegedeelte komen onder andere medische aspecten (ademen, decompressieziekte, duikmedische keuring), techniek (duiktabellen, planning, grenzen van je brevet) en communicatie (handsignalen, buddysysteem) aan bod. In het praktijkgedeelte gaat het onder andere over de opbouw, controle en afbouw van je materiaal, het gebruik van je ademautomaat, verhelpen van kramp, het klaren van je masker, trimmen en gecontroleerd afdalen en opstijgen.

Na zo’n opfristraining voelt alles weer vertrouwd, zodat je volop kunt genieten van het duiken.

Interesse in een opfristraining tegen een kleine vergoeding van slechts 60 euro?  Neem dan contact op met ons op