LEARN TO DIVE

BEGIN MET DUIKEN IN 3 EENVOUDIGE STAPPEN.

eLearning cursus

Start uw SDI Open Water Scuba Diver eLearning-cursus en beheers alle belangrijke theoretische informatie. Je kunt deze fase door middel van zelfstudie voltooien, in je eigen tempo, thuis of op kantoor. Alle eLearning cursussen werken ook op mobiele apparaten en tablets.

Zwembad training

De volgende stap is het voltooien van je training voor het ontwikkelen van vaardigheden in het water. Dit vindt bij ons plaats in zwembad “De Zijl” te Leiden onder toezicht van een ervaren SDI-instructeur die bij onze vereniging les geeft.

Buitenwater duiken

De laatste stap is het voltooien van het vereiste aantal “SDI Open Water” trainingsduiken onder toezicht van je SDI-instructeur. Hier pas je toe wat je hebt geleerd tijdens je theorie- en zwembadlessen en leer je tevens vaardigheden aan die alleen door praktijkervaring in het buitenwater opgedaan kunnen worden.

WAAROM ZOU JE WILLEN LEREN DUIKEN?

Bekijk deze video en oordeel zelf!

ONZE DUIKVERENIGING

Voor het eerst ademhalen onder water is een onbeschrijfelijke ervaring. Door je SDI Open Water Scuba Diver-brevet te behalen, ben je vrij om een ​​geheel nieuwe wereld te verkennen… een wereld vol leven, geschiedenis en gewichtloosheid. Wij beloven je de absoluut beste duikervaring voor beginners te geven. Onze ervaren instructeurs begeleiden je op je reis en samen met de duikers van de Leidse Onderwatersport Vereniging “LOV Calypso” kun je deze nieuwe en betoverende wereld ontdekken.

Wij zijn (buiten de zomervakantie om) woensdagavond te vinden in zwembad De Zijl aan de Paramaribostraat 66 te Leiden van 20:00 uur tot 22:00 uur.

Wij zijn ook te benaderen via ons contact formulier.

KLAAR OM DE SPRONG TE WAGEN?

Druk op onderstaande knop om bij LOV Calypso
je SDI Open Water Scuba Diver eLearning-cursus te starten

Meer info …….