Introductieduik

Dit is de cursus voor jou als je het duiken wilt uitproberen in het zwembad. Het Scuba Discovery Programma geeft je een glimp van wat je kunt verwachten in de onderwaterwereld en wat je kunt verwachten te leren tijdens een echte duikopleiding. Tijdens dit ervaringsprogramma doorloop je de basis veiligheidsprocedures voor aangenaam duiken onder het toeziend oog van een actieve duikinstructeur.

Je leert vaardigheden zoals het klaren van je oren, buddy-checks, elementaire controle over het drijfvermogen, communicatie onder water en meer. Je krijgt ook een inleiding tot de basisduikuitrusting, gevolgd door een onderwatertour in het zwembad.
Wil je eens rustig uitproberen hoe het voelt om onder water te kunnen ademen, in maar liefst drie dimensies te bewegen en naar het geluid van luchtbellen te kunnen luisteren?

Maak dan een introductieduik! Dit kan bij ons, op de LOV Calypso trainingsavonden op de woensdag. De vereniging zorgt voor alle benodigde materialen en een instructeur.

Prijs: slechts €25,– p.p. Dit bedrag krijg je terug als je bij ons een duikopleiding gaat doen.

Ook groepen zijn welkom. Bijvoorbeeld in een groep met je familie, met je collega’s bij een personeelsuitje of met leden van je sportvereniging.

Wil je meer informatie over een proefduik of iemand verrassen met een kennismakingsles? Neem dan contact met ons op.