Duiken en BBQ’en, wat wil je nog meer?

BBQ bij Haarlemmermeersebos

De zomer komt er weer aan en dat betekent dat er weer meer wordt gedoken! Omdat er dit jaar geen officiële Neptunusduik is leek het ons (Rutger en Lennart) leuk om alsnog als club een funduik te maken op 15 juni 13:30 bij het Haarlemmermeerse bos. Maar alleen een funduik zou dit event natuurlijk niet bijzonder maken, daarom gaan we na het duiken lekker BBQ’en! Dit is geen lastige duiklocatie en iedereen is dus welkom van 1-ster tot divemaster.

Waar gaan we duiken?
De locatie voor de duik is IJweg 961, 2131 LV Hoofddorp. Dit is aan de andere kant van het Haarlemmermeerse bos waar we normaal duiken. Rij dus niet naar het restaurant Vork en Mes, maar naar Papa’s Beach House. Er is hier voldoende parkeergelegenheid en een grasveldje waar we na de duik heerlijk op kunnen BBQ’en.

Wat moet ik meenemen?
Als je komt duiken uiteraard je duikuitrusting! Daarnaast is het voor tijdens de BBQ fijn als je iets van een stoeltje of kleedje hebt waarop je kunt zitten. Voor het eten zorgen wij dus dit hoef je niet mee te nemen! Laat aan ons weten via het contactformulier of je komt. Laat ons hierin je Naam, E-mail en het aantal personen waarmee je komt weten.

 

Tot 15 juni 13:30!