De corona-maatregelen van 14 oktober

Gisteravond was er weer een nieuwe persconferentie met de aankondiging van nieuwe maatregelen. Naar aanleiding hiervan zullen we de clubactiviteiten helaas weer moeten aanpassen.

Vanavond om 22.00 zullen de nieuwe aanpassingen ingaan, dus voor die tijd willen we dat iedereen aangekleed is en we zullen dus om 21.45 stoppen vanavond. Behalve dit hoeft er vanavond verder niets aangepast te worden.

We willen iedereen erop wijzen echt alleen te komen als je op alle vragen van de aanwezigheidsregistratie NEE kunt antwoorden. Zoek de grenzen niet op! Daarnaast is het nog steeds nodig om de aanwezigheidsregistratie in te vullen voordat je naar het zwembad komt.

Deze avond staan er ook Vlietlanders op de agenda. Het kan dus wat druk zijn in het zwembad. We geven dit aan zodat iedereen naar eigen inzicht kan bepalen om wel of niet te komen.

Helaas is het ons nog niet helemaal duidelijk wat de nieuwe maatregelen precies zullen inhouden voor Calypso. Hiervoor houden we het NOC/NSF en de NOB in de gaten en zodra er meer duidelijkheid is zullen we hierover berichten.