Coronabewijs voor zwembad verplicht

Na twee maanden waarin we weer heerlijk konden zwemmen zoals we dat gewend waren, zijn er toch weer nieuwe coronamaatregelen afgekondigd. Gelukkig hoeven we niets te doen aan de bezetting in het zwembad, maar we moeten wel zorgen dat we onze leden controleren op het hebben van een coronabewijs. Concreet houdt dit in dat we onze leden vragen om zich bij een van onze controleurs te melden bij aankomst bij het zwembad om hier het coronatoegangsbewijs te laten scannen. Om ervoor te zorgen dat ook de controleurs op tijd in het zwembad kunnen liggen vragen we jullie je aan te melden in Spond en op tijd te zijn. Door het aanmelden in Spond weten de controleurs ook wie, en hoeveel mensen ze moeten controleren. Mocht je onverhoopt toch te laat zijn, loop dan even door naar het vulhok en laat je daar controleren. Voor cursisten vragen we de instructeurs om de controles uit te voeren.

Deze nieuwe maatregelen zijn voor niemand leuk, ook niet voor de controleurs, maar helaas moeten we dit toch doen zodat de club kan blijven functioneren.

Om het voor iedereen wat makkelijker te maken zou het fijn zijn als je je vaccinatiestatus zou willen delen. Uiteraard is het delen van deze informatie geen verplichting. Voor ons als vereniging is het wel handig om dit te weten, omdat we dan ook weten dat je hiermee een geldig toegangsbewijs hebt voor iedere keer dat je komt. Dit zorgt er dan dus ook voor dat we je maar een keer te hoeven controleren.
  • Nog even in een opsomming:
  • Zorg voor een geldig coronatoegangsbewijs
  • Meld je aan in Spond, voor vragen contacteer Anne (secretaris)
  • Kom op tijd zodat de controleurs ook op tijd in het water kunnen liggen
  • Indien je te laat bent loop je via het vulhok om je daar te laten controleren
Alvast bedankt voor de medewerking en hopelijk tot woensdag!
Jullie bestuur,
Minke, Michel, Titus en Anne