De nieuwe secretaris stelt zich voor

Beste mensen,

De tijd gaat snel en onze ledenvergadering is alweer bijna een maand geleden. Maar toch vind ik het nodig om mij even voor te stellen als de nieuwe secretaris van Calypso. De rest van het bestuur is wel in functie gebleven. Rob Leewis is de voorzitter, Rob Otten: penningmeester, Olivier van der Post: hoofddtrainer en Chris van der Voet: materiaalcommissaris.

 

Mark BartoMonique heeft de afgelopen twee jaar  het secretariaat van Calypso vol passie geleid. Voor dit jaar was ze niet meer herkiesbaar, maar op de achtergrond blijft ze nog wel veel voor de vereniging doen. Zo organiseert ze dit jaar weer het Pinksterkamp. Ook voor mij kwam deze bestuurstaak als een verrassing. Vanwege een heel druk jaar op mijn werk had ik het liever een jaar later gedaan, maar toen niemand anders zich aanmeldde heb ik aangeboden om secretaris te worden. Ik ben inmiddels vol enthousiasme aan mijn taak als secretaris begonnen. Zo heb ik al contacten gelegd met de NOB en diverse andere organisaties, heb ik de eerste bestuursvergadering georganiseerd en heb ik vanavond mijn eerste nieuwe lid kunnen verwelkomen. Binnen het bestuur neemt onze penningmeester Rob Otten een deel van de secretariaatstaken over. Hij gaat de ledenadministratie beheren zodat hij deze kan moderniseren en samenvoegen met de financiële administratie. Dat maakt het werk voor velen een stuk eenvoudiger.
Jesca gaat voortaan de Calypso Online maken en ze steekt hem in een heel nieuw fris jasje. Ik blijf natuurlijk wel artikelen schrijven en Jesca helpen waar nodig.

Wat ga ik dan wel doen? Als secretaris ben je het eerste aanspreekpunt van de vereniging en zorgt ervoor dat alles blijft draaien en dat alle voorbereidingen voor clubactiviteiten op tijd worden gestart. Er gebeurt dus heel veel op de achtergrond, waar de gewone leden niet veel van merken.

Voor de mensen die mij nog niet goed kennen zal ik me nog even voorstellen:
Mijn naam is Mark Barto en ik ben getrouwd met Irene Kleijn. We wonen in Leiderdorp. We hebben 2 katten en hebben geen kinderen. Ik werk voor de overheid in Den Haag als coördinator van een IT beheerteam.

Ik heb twee grote hobby’s. Dat zijn duiken en fotografie. Waar mogelijk probeer ik deze twee te combineren. Ik duik al sinds 2001 en heb ruim 700 duiken gelogd. Ongeveer de helft hiervan heb ik gemaakt sinds ik eind 2009 lid ben geworden van Calypso. Je zult mij dus ook veel onderwater vinden. Op woensdagavond ben ik meestal vanaf 20:00 in het zwembad.

Ook op andere dagen sta ik ook klaar om alle vragen aan Calypso op te pakken en eventueel door te zetten naar de juiste persoon. Dit doe ik bij voorkeur per e-mail die ik vooral op werkdagen na 18:00 uur of in het weekeind zal beantwoorden.

Groetjes van Mark Barto
Secretaris van LOV Calypso
secretaris@lovcalypso.nl