September: nieuwe corona maatregelen

Beste allemaal,

Door de aangescherpte Corona maatregelen is Calypso per 29 september 2020 verplicht om bij al haar activiteiten een lijst van deelnemers bij te houden. Deze deelnemers dienen ook allemaal een gezondheidscheck doen.Deze gegevens moeten vervolgens twee weken bewaard worden.

Nu kunnen we met schrijfblokken bij de ingang gaan staan of kostbare online-schrijfsystemen op de website bouwen, maar om dit, zowel voor jullie als voor ons, zo eenvoudig mogelijk te organiseren proberen we het eerst via Whatsapp.

Iedere woensdag ochtend zal een van de Calypso Corona Coördinatoren (Vincent, Anne, Minke) het volgende bericht sturen in de app:

“Willen diegene die avond aanwezig, de gezondheidsverklaring doornemen en zich melden in deze app-groep”.


Indien je alle vragen met NEE kunt beantwoorden, kun je je aanmelden met de tekst: “Ik ben aanwezig en beantwoord alle vragen met NEE” (of iets van gelijke strekking). Dit is voor voldoende voor onze (verplichte) administratie.

Het verzoek is om je per activiteit aan te melden (dus: Conditie trainen, OWH, Duiken, Ondiepe bad). Zonder aanmelding mogen we je niet binnenlaten, maar aanmelden kan gelukkig tot 1 minuut voor aanvang ūüėČ via je telefoon (of in het uitzonderlijke geval dat je je telefoon vergeten bent, mag iemand anders ook je naam, telefoonnummer en gezondheidsverklaring doorgeven in de app).

Je kunt via de hieronder staande links onderdeel te worden van de voor jou relevante groep(en) en je iedere woensdag (tenminste voor de komende drie weken) aan te melden. Dus NIET aanmelden in deze groep en in de aanmeldgroepen graag geen andere communicatie dan “Ik ben aanwezig en beantwoord alle vragen met NEE”

Alvast hartelijk dank voor jullie medewerking en laten we hopen dat we op deze manier lekker kunnen blijven duiken en hockeyen.

Jullie bestuur,
Anne, Vincent en Minke

PS: Diegene die geen Whatsapp hebben, kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar: Aanmelden@LOVCalypso.nl. Hierin vermeld je aan welke training/activiteit je deelneemt en dat je alle vragen van de gezondheidstest met NEE beantwoord.

Gebruik deze link om deel te nemen aan de WhatsApp-groep
Aanmelden Conditietrainen:
https://chat.whatsapp.com/BppjsdG5xscJYPSbjvgXlx.

Aanmelden Duiken woensdag 21-22 uur :
https://chat.whatsapp.com/L4h01hArv0j8naixAcF1v7.

Aanmelden OWH Woensdag:
https://chat.whatsapp.com/KwikU3Ar7AK0gpMVcBU0Jq.

Aanmelden ondiepe bad:
https://chat.whatsapp.com/DxJpdBUS7VVFHgOGFzyYvV.

Aanmelden OWH Zaterdag:
https://chat.whatsapp.com/HjYijWS5E99KRjdY4o7SSR.