Doe mee: De Grote Calypso Foto- en Filmwedstrijd

Onderwaterfotograaf - door Cor Kuyvenhoven

Calypso heeft inmiddels zoveel onderwaterfotograferende en -filmende leden, dat een heuse foto- en filmwedstrijd wel weer eens gerechtvaardigd is. De spelregels staan nu online. De jaarfeestcommissie daagt je uit!

Er is veel foto- en filmtalent in de club. Meer dan je zou verwachten. Laat zien wat je kunt, ook als je nu pas begint: een leukere motivatie om te proberen je mooiste foto of video te maken is er niet 🙂

In de fotowedstrijd zijn vijf categorieen voor deelname, de filmwedstrijd heeft er drie. De prijsuitreiking zal tijdens het jaarfeest op 12 november plaatsvinden. Dan wordt er door de aanwezige leden bovendien nog een publieksprijswinnaar gekozen. Iedereen, mits lid van de vereniging, mag meedoen!

Een paar spelregels

Bij een wedstrijd horen spelregels. Dit moet je alvast weten:

Alle beelden moeten tussen 1 oktober 2015 en 30 september 2016 zijn gemaakt. De uiterste inzenddatum is 30 september 2016, daarna zal een jury zich erover gaan buigen. Deelname kost geld, maar slechts 1 euro per foto of video, en alles wordt besteed aan de prijzen. Calypso mag alle inzendingen gebruiken op de website en voor overige PR, mits er geen privacy in het geding is. Onderaan dit artikel vind je een link naar de verdere details.

Categorieën Fotowedstrijd

  • Jeugd tot 18
  • Nederlands Delta zout/brak, Noordzee, noordelijk kustwater
  • Nederlands zoet
  • Buitenland
  • Vrij / bewerkt

Categorieën Filmwedstrijd

  • Korte Film: maximale duur 45 seconden
  • Kort Verslag: maximale duur 2 minuten
  • Werving: maximale duur 1 minuut.

Interesse om mee te doen? Leuk!!! Lees verder en meld je aan.

Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Laat even vrijblijvend je interesse weten via het formulier, zodat de organisatie een idee heeft van te verwachten bijdragen. Wil je precies weten waar je aan toe bent? Je vindt de precieze spelregels in de pdf Fotowedstrijd 2016.  Daarin staat ook hoe je je deelname definitief maakt.