1ste competitiewedstrijd onderwaterhockey!

Nieuwe Outfit OWH

Op zondag 18 nov was dan eindelijk zover. Na 5 jaar afwezigheid trad Calypso weer aan in de onderwaterhockeycompetitie. Met een geheel vernieuwd en voltallig team (10 spelers) reisden we in de middag af naar Zeist alwaar we onze eerste 2 wedstrijden van het seizoen 18/19 gingen spelen. Op het programma stonden de wedstrijden tegen de oude en notoire bekende reddingsbrigade Tilburg ’98 en Astacus uit Maastricht waar we tot op heden nog nooit in competitieverband tegen hadden gespeeld.

Ter gelegenheid van deze 1ste speeldag hadden ook onze team outfits een update gekregen. In onze nieuwe donkerblauw en turquoise gekleurde tenues konden we ons gaan opmaken voor onze 1ste wedstrijd tegen Tilburg. En of het aan de outfit of aan de trainingen heeft gelegen weten we nog steeds niet, maar na 2x 20 minuten was het 2-3 voor Calypso. De eerste competitie-overwinning was een feit. Met een goed gevoel konden we 1,5 uur later aantreden tegen onze tweede tegenstander van vandaag. Helaas was Astacus een maatje te groot voor ons en na 2x 20 minuten moesten we dit bij een stand van 1-6 beamen.

Al met al hebben we van andere teams complimenten gekregen over ons duidelijk verbeterde speelstijl en hebben we de competitiedag traditioneel afgesloten bij pannenkoekenhuis Princenhof in Driebergen. 2 December as. staat ons 2de competitiedag gepland. De resultaten kunnen jullie in een volgende Calypso Online lezen.